ye-logo.v1.2

Стало відомо, хто може очолити хмельницькі управління економіки, транспорту, торгівлі

Суспільство 3861
Сергій Шепурев, який вже тривалий час працює заступником управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради, може стати керівником цього підрозділу
Сергій Шепурев, який вже тривалий час працює заступником управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради, може стати керівником цього підрозділу. Фото: з архіву

Сьогодні потенційних керівників трьох управлінь представлять громадськості на обговорення.

12 лютого о 17.00 в сесійній залі Хмельницької міської ради відбудеться громадське обговорення кандидатів на посади керівників трьох управлінь, в яких немає керівників.

Як розповів кореспонденту «Є» міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, очолити управління економіки може Оксана Новодон, кандидат економічних наук, яка працює в департаменті економіки Хмельницької обласної державної адміністрації. На обговорення хмельничан виноситься і кандидатура Сергія Шепурева, який є заступником начальника управління транспорту та зв’язку. Його можуть призначити керівником.

«Темною конячкою» є кандидат на посаду начальника управління торгівлі. Після того, як з керівної посади цього структурного підрозділу з 31 січня цього року пішла Валентина Москалюк, у кулуарах міської ради називали чимало кандидатур нового очільника управління. Та міський голова на розсуд громади виносить Олександра Панченка. Хто він? Поки що достеменно невідомо. Цілком ймовірно, що це саме той Олександр Панченко, який на місцевих виборах йшов під прапорами ВО «Свобода» до Хмельницької обласної ради на окрузі №51 (майже три десятки сіл Хмельницького району). На момент реєстрації кандидата в депутати обласної ради 36-річний Олександр Петрович працював фінансовим директором ТОВ «Експрес-Продукт».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую