ye-logo.v1.2

Хмельницькі футзалісти «помстилися» івано-франківцям

Спорт 1988
У чотирьох останніх матчах хмельничани в першій лізі здобули 10 із 12 можливих очок
У чотирьох останніх матчах хмельничани в першій лізі здобули 10 із 12 можливих очок. Фото: автора

«Спортлідер-2» виграв у «Епіцентра-К10», який у першому колі розтрощив хмельничан.

У листопаді минулого року ці команди вже грали в Івано-Франківську, де «Епіцентр-К10» здобув доволі переконливу перемогу з рахунком 6:0. А тому не дивно, що хмельничан хотіли «помститися» за ту поразку. І їм це вдалося. Щоправда, не так легко, як може здатися, якщо глянути на підсумковий рахунок – 5:1.

У першому таймі, попри незначну ігрову перевагу господарів, ближче до забитого голу були саме гості. Але ні хмельничанам, ні івано-франківцям вразити чужі ворота не вдалося. Та й в другій половині гри тривалий час на табло були лише нулі. Однак гол, як то кажуть, назрівав, адже гравці «Спортлідера-2» почали діяти швидше та частіше загрожувати воротам Сергія Тимчука. Підганяв хмельничан і наставник екстра-лігового «Спортлідера+» Роман Ковальчик, який вимагав від гравців, більшість з яких вже наступного тижня гратимуть в «Екстра-лізі» грати індивідуально.

Андрій Хамдамов (№32) міг забити гол-красень, пробивши з середньої відстані у дальню "дев’ятку" воріт івано-франківців, але гостей врятували стійка.

Отож, на перший гол глядачам довелося чекати півтори тайми, поки на 30 хвилині Олександр Педяш за бокової лінії не віддав прострільну передачу на дальню стійку воріт івано-франківців, де м’яч у сітку «рамки» переправив Дмитро Мартинюк. Через дві хвилини ця зв’язка знову зіграла результативно. Ось тільки гольовий пас віддав Мартинюк, а Педяш, вийшовши віч-на-віч із голкіпером «Епіцентру-К10», забив. Ще через дві хвилини Олександр оформив дубль у матчі. Та усі питання про переможця в цьому матчі були зняті, мабуть на 35 хвилині, коли в ворота івано-франківців, які пішли з п’ятим польовим гравцем, влетів четвертий гол, автором якого став Артур Подлюк.

Дмитру Мартинюку вдалося двічі відзначитися у воротах "Епіцентра-К10".

Та гості все одно спробували відігратися, продовжуючи грати з порожніми воротами. І на 37 хвилині Ярослав Конкольняк зміг відіграти один м’яч. Але через хвилину «Спортлідер-2» знову забив. Цього разу вдруге у матчі відзначився Дмитро Мартинюк. Могли хмельничани забити і шостий гол, але Артур Подлюк з метрів 11-ти не влучив у порожні ворота.

Олександр Педяш (з м’ячем) другий матч поспіль оформив дубль, граючи за "Спортлідер-2".

Ця перемогла продовжила безпрограшну серію хмельничан, яка вже складається з чотирьох матчів. А також дозволила хоча б тимчасово піднятися на 5 місце в турнірній таблиці, оскільки інші претенденти на цю сходинку свої матчі зіграють завтра.

Артур Подлюк також міг двічі вразити ворота івано-франківського клубу, але за хвилину до завершення матчу його підвела точність.

Свій наступний матч «Спортлідер-2» зіграє наступного тижня в Іллічівську Одеської області проти «Юні-Ламана», команди, яка посідає друге місце. Щоправда, більшість гравців хмельницького клубу, які в останніх чотирьох матчах допомогли команді здобути 10 очок, не зіграють. На них очікує домашній матч «Спортлідера+» в «Екстра-лізі», який відбудеться 20 лютого в Хмельницькому, проти «Титан-Зорі» з Покровського.

Якби не відмінна гра голкіпера "Епіцентра-К10", у воротах івано-франківців хмельничани могли забити значно більше голів.

Валерій Власович, як і більшість гравців хмельницької команди, які сьогодні виграли в івано-франківців, вже 20 лютого зіграють за "Спортлідер+" в "Екстра-лізі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую