ye-logo.v1.2

Загородний озвучив прізвища своїх заступників

Політика 4661
Голова визначився із заступниками
Голова визначився із заступниками. Фото: з архіву

Голова облради хоче бачити в команді Валерія Лескова й Олександра Драгана.

Голова обласної ради Михайло Загородний хоче бачити своїми заступниками керівника фракції політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Олександра Драгана і керівника фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Валерія Лескова. Їхні прізвища Загородний озвучив сьогодні, 15 лютого, під час засідання президії обласної ради.

“Я озвучую імена заступників, яких пропонуватиму на сесії, 17 лютого, - це Олександр Драган і Валерій Лесков. Роблю це тому, щоб кожна фракція могла обговорити кандидатури і прийняти рішення, як голосувати на сесії”, - сказав Михайло Загородний.

Як відомо, голова обласної ради хотів лише одного заступника і готовий був винести кандидатуру, однак під час сесії у грудні Валерій Лесков вніс пропозицію щодо двох заступників. Питання з того часу відтягнулось, і голова обласної ради досі працює без заступників.

Нагадаємо, чотири фракції хочуть бачити «своїх» заступниками голови облради. Але, навіть при тому, що заступники мають бути з різних партій, Загородний хоче створити таку команду, з якою «буде комфортно працювати в одному напрямку, а не розхитувати ситуацію».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую