ye-logo.v1.2

Обласна рада шукає керівника Хмельницького аеропорту

Економіка 5204
На КП «Хмельницький аеропорт» за останні кілька років кошти виділяються лише на погашення заборгованості із виплати заробітної плати.
На КП «Хмельницький аеропорт» за останні кілька років кошти виділяються лише на погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

У держустанові кажуть, тільки тоді можна буде «затягнути» інвестора.

Програму діяльності комунального підприємства «Аеропорт Хмельницький» мають підтримати депутати обласної ради на черговій сесії, яка відбудеться 17 лютого.

Термін дії програми, згідно якої фінансувалося підприємство, минув торік, але, як зазначив голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, якщо дію програми не продовжити, то не буде можливості погасити заборгованість, яка існує на підприємстві, а відтак і вести перемовини з інвестором про вкладення коштів у розвиток аеропорту.

«Ми маємо продовжити цю програму, щоб погасити бюджетну заборгованість колективу, а вже потім організовувати роботу комунального підприємства. Тільки тоді прийде інвестор. Бо всі, з ким ми не спілкувалися, кажуть: погасіть спочатку заборгованість, тоді будемо спілкуватися», – повідомив на президії обласної ради Михайло Загородний.

Для того, щоб нормально організувати роботу, пояснив голова ради, на підприємство шукають керівника. «Хто має бачення і пропозиції, яка людина могла б очолити це комунальне підприємство, подавайте кандидатури до обласної ради», – повідомив Михайло Загородний.

На КП «Хмельницький аеропорт» за останні кілька років кошти виділяються лише на погашення заборгованості із виплати заробітної плати. До прикладу, у 2011 та 2012 роках ця сума складала майже 300 тисяч гривень щороку.
У наступні 2013 та 2014, у рамках програми відновлення комунального підприємства «Аеропорт Хмельницький» з обласного бюджету було виділено 1 мільйон 149 тисяч гривень.

У 2014 році тодішній голова обласної ради Іван Гончар, повідомляв, що інвестори, які будують курортний комплекс на території курорту Сатанова, хочуть взяти участь у добудові хмельницького аеропорту.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую