ye-logo.v1.2

У Городку вшанували пам’ять загиблого у Дебальцевому бійця Віктора Попика

Суспільство 3686
Пам
Пам'ять Героя хвилиною мовчання вшанували представники міської ради.. Фото: rada-gorodok.km.ua

17 лютого минає рік, як у боях за Дебальцеве від кулі снайпера загинув учасник АТО Віктор Попик.

Мобілізували бійця у серпні минулого року. Спочатку він проходив навчання на Яворівському полігоні, що на Львівщині, потім у Чернігові, згодом служив на Сході у Дебальцевому, у 13-му батальйоні 3 роті 1 взводу мотопіхоти. 16 лютого Віктор востаннє спілкувався по телефону із рідними, а наступного дня зв’язок з ним обірвався назавжди… Повідомляє офіційний сайт Городоцької міської ради.
Його військові побратими бачили, як Віктор упав від кулі снайпера, а далі почався шквальний мінометний обстріл. В усіх була надія, що Віктор Попик живий й перебуває в одному із шпиталів країни. Але… після тривалих пошуків брат Володимир упізнав тіло Віктора у Дніпропетровському морзі.
«Як батько, Віктор Петрович був зразком для всіх, — розповідає Олег Петрик, вчитель Лісоводської ЗОШ, класний керівник Ірини, доньки загиблого. – Він і ремонти робив у класі, і брав активну участь у батьківському комітеті школи. Для нього його донечка була на першому місці, він дбав про її майбутнє. Також не відмовляв нікому у допомозі, оскільки був чудовим майстром. Для всіх нас – це велика і болюча втрата. Віктор – справжній Герой України!»
Класний керівник Віктора, Діна Степанівна Моря згадує: «Віктор був добрим учнем. Він завжди допомагав тим, хто цього потребував. Пам’ятаю,що за добрі вчинки, його завжди поважали інші діти».
З повагою про Віктора Попика згадує його однокласниця, а сьогодні бібліотекар Городоцької гімназії Неля Сіра: «Віктор був дуже хорошим другом. Він користувався авторитетом серед однокласників. Крім того, йому подобалось брати участь у спортивних змаганнях».Віктору Попику 4 листопада цього року мало б виповнитись 44 роки, та неоголошена війна на Сході стала на заваді його подальшого життя.Напередодні річниці загибелі Віктора Попика міський голова Василь Підлісний та секретар міської ради Олена Гріх поклали квіти до меморіальної дошки, яка встановлена на приміщенні Городоцької гімназії, де навчався Герой та хвилиною мовчання вшанували пам'ять нашого земляка, який загинув в ім’я України.

Довідка: Попик Віктор Петрович народився у Городку 4 листопада 1972 року. З 1980 по 1988 рік навчався у ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м. Городка. З сім'єю проживав у селі Лісоводи Городоцького району, де його і поховали. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую