ye-logo.v1.2

Про що говорять голови фракцій в кабінеті голови ради за закритими дверима

Політика 2447
Перемовини за закритими дверима
Перемовини за закритими дверима. Фото: автора

Перемовини стосовно вимог фракції «За конкретні справи» тривають зараз у кабінеті голови обласної ради.

Голова фракції «За конкретні справи» Хмельницької обласної ради Неоніла Андрійчук запропонувала для перемовин ініціативну групу своїх однопартійців. Натомість голова облради Михайло Загородний покликав до себе лише голів фракцій.

Та поки перемовини розпочалися, до кабінету голови ради увійшли і голови фракцій і голови депутатських груп, з яких більшість представляють саме прогерегівську партію. Журналістів попросили покинути перемовини.

Тим часом у залі засідань ті з депутатів, які не увійшли до «групи перемовників» залишилися блокувати трибуну й далі. Одні сидять у президії, очікуючи завершення перемовин, інші… ходять поміж рядів і дякують колегам за підтримку. Очевидно тим, за чиєї мовчазної згоди й відбувалися блокування.

Депутати “герегівці” в залі зізнаються: якщо вони там (в кабінеті голови радиавт.) не домовляться, щоб зняти питання призначення заступника, ми будемо блокувати трибуну і не дамо проводити сесію. Для нас це питання принципове. Їхні колеги з інших партій жартома звинувачують депутатів-свободівців, що то мовляв вони навчили «конкретних» протягувати свої питання і передали їм досвід блокування трибуни і роботи ради.

Нагадаємо, сайт "Є" веде онлайн-трансляцію сесії обласної ради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую