ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 154 працівники отримували зарплату в “конвертах”

Економіка 2281
198 фізичних осіб залучено до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності
198 фізичних осіб залучено до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності. Фото: postfactum.ks.ua

За результатами перевірок, донараховано 74,8 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб та 55,6 тисячі гривень єдиного соціального внесу.

З початку 2016 року фіскальна служба Хмельниччини виявила на трьох підприємствах та у чотирьох фізичних осіб-підприємців виплату заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства. Зокрема, 154 працівники не були оформлені працедавцями, згідно вимог законодавства.

Як зауважують фіскальники, за результатами проведених перевірок донараховано 74,8 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб та 55,6 тисячі гривень єдиного соціального внеску. Також 198 фізичних осіб залучено до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності.

“Незважаючи на зменшення навантаження на фонд оплати праці майже вдвічі, окремі роботодавці не поспішають створювати найманим працівникам комфортні і прозорі умови роботи. Йдеться передусім про отримання ними вкрай необхідних соціальних гарантій як оплата відпустки, лікарняних, зарахування пенсійного стажу, які можуть мати лише офіційно оформлені працюючі”, - зазначила начальник відділу контрольно-перевірочої роботи управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області Оксана Дмитрієва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую