ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському оголосили незвичний конкурс

Суспільство 3065
У Кам
У Кам'янці й так вже чимало ромальованих будинків завдяки учасникам фестивалю Республіка. Фото: з архіву

Комунальники хочуть аби переможець розмалював стіну будівлі в центрі міста

Департамент житлово-комунального господарства Кам’янець-Подільської міської ради оголосив конкурс на художній розпис (мурал) зовнішньої стіни будинку «Укртелекому», що на вулиці Соборна, 9.

За повідомленням прес-служби міської ради, конкурс відбудеться 4 березня. Участь у ньому можуть взяти всі охочі. Для цього необхідно подати заяву та ескізну пропозицію нанесення художнього розпису (муралу). Переможця визначать в один етап.

Прийом заяв приймають у Департаменті житлово-комунального господарства Кам’янець-Подільської міської ради (вул. Соборна, 5) щоденно з 08.00 до 17.15 (крім суботи та неділі) до 12 години 4 березня.

Коментарі:

максим 25.02.2016 00:00

Гарні мурали- завжди неабияка прикраса міста, адже створюються талановитими майстрами. Велике прохання до організаторів подібних розмалюйок: шануйте роботу художників, а особливо почуття мешканців міста! Перед тим, як малювати ( вкладати великі гроші та багато часу ), гарно поремонтуйте ту стіну, щоб через деякий час не відпадала штукатурка і не лущилась шпаклівка разом із шматками малюнків, перетворюючись з шедевру на ла*но.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую