ye-logo.v1.2

Волейбол. Хмельницький «Новатор» завершив перший етап чемпіонату України

Спорт 2156
У 12 матчах першого етапу хмельницький Новатор здобув 11 перемог
У 12 матчах першого етапу хмельницький Новатор здобув 11 перемог. Фото: з архіву

У вищій лізі волейбольної першості країни відбулися матчі заключного туру. Попереду – битва за нагороди та за вихід до Суперліги.

Для хмельницького «Новатора», який достроково посів перше місце в групі «А», ігри в заключному турі першого етапу в Львові немали ніякого турнірного значення. Утім, хмельничани здобули в усіх трьох поєдинках перемоги.

«Лише в першому матчі проти чернігівського «Педуніверситету-ШВСМ» ми програли одну партію, вигравши матч з рахунком 3:1, - каже начальник ВК «Новатор» Іван Терещук. – Але цьому є пояснення – грав другий склад, а не основний. В наступних матчах грала «основа», а, коли рахунок дозволяв, випускали на майданчик дублерів».

Отож, із рахунком 3:0 хмельничани виграли і в «Родичка-Колоса» з Новоселиці, й в господарів паркету «Баркома-Кажанів-2». Тепер команда готується до «фіналу чотирьох», який пройде в два тури в Хмельницькому та Харкові.

«Поки що не знаємо, який тур і коли буде в Хмельницькому, - продовжує Іван Терещук. – Чекаємо на новини з федерації волейболу України. Але готуємося серйозно, адже, для того, щоб вийти до плей-офф, в якому розіграють путівки до Суперліги, потрібно посісти 1 або 2 місце в вищій лізі».

У фіналі чотирьох, окрім «Новатора», зіграє й «Родничок-Колос», який у групі «А» посів друге місце. Також гратимуть дві кращі команди групи «Б» - харківський «Локомотив ХДВУФК №1» та «Бахмут» з Артемівська Донецької області. Попередньо відомо, що матчі першого туру відбудуться 18-20 березня, другого – 15-17 квітня. Один із турів пройде в Хмельницькому, а інший в Харкові.

Перехідний турнір за право участі в наступному сезоні в Суперлізі, в якому зіграють дві найкращі команди вищої ліги та 7-8 команди найвищого дивізіону заплановані на 28-30 квітня та 13-15 травня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую