ye-logo.v1.2

У Хмельницькому обговорять вартість проїзду в маршрутках

Суспільство 2875
Після громадського обговорення виконком міської ради може підвищитьи ціну на проїзд у хмельницьких маршрутках з 3 гривень до 3,5 гривні
Після громадського обговорення виконком міської ради може підвищитьи ціну на проїзд у хмельницьких маршрутках з 3 гривень до 3,5 гривні. Фото: з архіву

У середу, 24 лютого, пройдуть громадські слухання.

Вже з першого березня тариф на проїзд у хмельницьких маршрутках може зрости на 50 копійок. Це передбачено відповідним проектом рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Утім, перед тим, як його затвердити, влада запланувала провести громадські слухання.

За повідомленням прес-служби Хмельницької міської ради, 24 лютого о 17.00 у міському будинку культури, що на вулиці Проскурівській, 43 відбудеться громадське обговорення питання щодо підвищення вартості проїзду на автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі.

Нагадаємо, що раніше заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко не виключав, що вартість проїзду зросте з 3 гривень до 3,5 гривні, адже за наданими перевізниками документами, економічно-обгрунтований тариф становить 4 гривні та 9 копійок. Але перевізники згодні й на 50-копійчате підвищення вартості проїзду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую