ye-logo.v1.2

На Шепетівщині вшанували пам'ятним знаком подвиг воїна АТО

Суспільство 2219
У селі увічнили пам
У селі увічнили пам'ять про бійця. Фото: sheprda.ho.ua

Бійцю встановили меморіальну дошку.

У селі Білопіль Шепетівського району відкрили меморіальну дошку бійцю АТО Валерію Числюку. Військовослужбовець 3 грудня 2015 року загинув поблизу Маріуполя.

Як повідомляють у райдержадміністрації, аби вшанувати подвиг Валерія Числюка та увічнити пам’ять про нього, 19 лютого у селі на приміщенні клубу відкрили на честь загиблого воїна меморіальний знак. На відкриття зібралася вся громада села та представники влади. Діти розповідали вірші, у яких висловлювали біль, скорботу та глибоку пошану воїнові. Односельчани, а разом із ними усі українці, висловили щиру подяку матері Валерія Любові Іваніній за те, що вона виховала Героя, який мужньо віддав своє життя за Батьківщину.

Біля меморіальної Дошки жителі покладали віти, запалювали свічки та молилися, аби мир, за який власним життям заплатили сотні українських чоловіків, нарешті настав, аби наші діти жили щасливо і знали про війну лише із розповідей дідусів та бабусь.

"Допоки ми живі - житиме пам’ять про наших героїв. Валерій Числюк із меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом односельчан, нагадуватиме кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили у мирній квітучій Україні. Ми ж із Вами повинні подбати, аби Україна знала своїх героїв, знала їхні подвиги та пам’ятала ціну миру", - йдеться у повідомленні прес-служби РДА.

Бійцю встановили меморіальну дошку

На відкриття прийшли небайдужі селяни і представники влади

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую