ye-logo.v1.2

Хмельницьким регбістам набридли бронзові нагороди

Спорт 2134
Гравець збірної України з регбі-7 Мирослав Шуляк і в новому сезоні гратиме за рідний для нього хмельницький клуб
Гравець збірної України з регбі-7 Мирослав Шуляк і в новому сезоні гратиме за рідний для нього хмельницький клуб. Фото: з архіву

У новому сезоні регбійний клуб «Хмельницький» спробує стати срібним призером чемпіонату України.

«Третє місце вже набридло, - каже президент федерації регбі в Хмельницькій області Олег Плахотнюк. – Хочеться в цьому році зробити крок вперед, а може і два. Але, якщо зробимо один, покажемо якісну гру, тоді й будемо ставити найвищі цілі».

Регбійний клуб «Хмельницький» неодноразово ставав бронзовим призером чемпіонату України з регбі-7. А ось «золото» та «срібло» діставалося харківському «Олімпу» та одеському «Лідерсу». Цього року хмельничани хочуть зламати традицію, відібравши срібні нагороди в одеситів. «Із цим клубом ми граємо на рівних, але постійно мінімально поступаємося, - каже Олег Плахотнюк. – Тому ставимо завдання у перших двох турах, а всього їх буде три, виграти в одеситів».

Перший тур нового чемпіонату відбудеться 3 квітня, другий - 17 квітня, а заключний – наприкінці травня. Ігри проходитимуть у Львові, Одесі та Харкові. А ось у Хмельницькому на День Незалежності розіграють Кубок України.

«На початку травня, коли вже буде зіграно два тури, збираємося поїхати на турнір до Польщі, щоб серйозно підготуватися до матчів заключного туру», - розповів Олег Іванович.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую