ye-logo.v1.2

У поліції поки що не знають, хто міг поглумитися над пам’яттю Героїв України в Хмельницькому

Кримінал 2553
20 лютого хмельничани вшанували пам’ять Небесної Сотні та загиблих в АТО. 24 лютого хтось вирішив розкидати вінки та квіти, які поклали хмельничани
20 лютого хмельничани вшанували пам’ять Небесної Сотні та загиблих в АТО. 24 лютого хтось вирішив розкидати вінки та квіти, які поклали хмельничани. Фото: з архіву

Вандалам, які зазіхнули на Стелу пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, загрожує штраф.

«Про те, що біля Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО розкидані вінки та квіти нас о 7.10 повідомила прибиральниця, - каже Катерина Терещенко, речник Хмельницького відділу поліції. – Саму Стелу не пошкодили, як і меморіальну дошку. Відомості про подію уже внесені до єдиного обліку».

Поки що ані свідків подій, ані іншої інформації, яка б могла дозволити швидко встановити особи хуліганів, у правоохоронців немає. Утім, у поліції кажуть, що, коли розкриють цю справу, то винуватцям загрожує адміністративна відповідальність за дрібне хуліганство.

Нагадаємо, це вже третій схожий випадок у лютому. Перші два були пов’язані навколо пам’ятника воїнам-афганцям. За декілька днів до річниці вшанування учасників бойових дій в Афганістані, невідомі облили пам’ятник фарбою. А вже після заходів 15 лютого, хтось розкидав вінки та квіти навколо нього та навіть деякі викинув в сусідній двір.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую