ye-logo.v1.2

"Янгол снів" на роялі і рингтони мобільного на «бек вокалі» приспали хмельничан

Культура 3073

Другий день Міжнародного фестивалю «Камер фест» і його учасники, тріо «xPace» стали чи не найкращим варіантом закінчення шаленого робочого дня.

Майже аскетична сцена філармонії, де на глухому чорному фоні, освітлені рівним світлом, стоять рояль, контрабас та робочий столик для ді-джея. Нічого зайвого. Ніщо не заважає насолоджуватися п’єсами авторства відомого композитора і журналіста, директора радіо «Промінь» Романа Коляди.
А навпроти – напівпорожній зал, затамувавши подих вслухається у кожну мелодію, гру кожного інструменту. І лише час від часу, у паузах і суцільній тиші чутно, як у кінці залу у когось із «любителів музики» дисонуючи звукам роялю грає мобільний – «пілім-пім-пім-пім».

Піаніст-композитор Роман Коляда

Ді-джей та бітмейкер Ігор Льодін і контрабасист Антон Портнягін,

 

«Янгол її снів», «Секунди», «Персея» та інші ліричні твори у виконанні київських музикантів з тріо «xPace», щоразу ніби заколихували присутніх у залі своїм ніжним звучанням, мелодійністю та щирістю виконання. Воно й не дивно, адже талановитий піаніст-композитор Роман Коляда, який на хмельницькій сцені виступав разом з діджеєм та бітмейкером Ігорем Льодіним та контрабасистом Антоном Портнягіним, сміливо імпровізували, щоразу даруючи залу інші емоції.

Мелодійні п'єси, які подарувало тріо "xPace" хмельничанам, зачарували своєю ніжністю
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую