ye-logo.v1.2

У Волочиську невідомий водій збив насмерть пішохода і втік

Кримінал 3968
Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років
Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Фото: segodnya.ua

Однак за декілька годин чоловік сам прийшов до місцевого відділку поліції і зізнався у скоєному.

Учора, 25 лютого, близько 21.40 години у Волочиську трапилась ДТП. Як повідомляють у поліції, невідомий водій збив пішохода на вулиці Музейній і зник з місця події. Та потім винуватець аварії сам зізнався у скоєному.

"35-річний місцевий підприємець, рухаючись по вулиці Музейній на автомобілі «Lexus», скоїв наїзд на пішохода, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці автопригоди. Водій автомобіля з місця пригоди зник, проте за декілька годин сам прийшов до місцевого відділку поліції і зізнався у скоєному. Свою втечу пояснив тим, що сильно злякався", - повідомили у прес-службі поліції.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Призначено експертизу щодо наявності алкоголю у нього в крові. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую