ye-logo.v1.2

Три дні на солоному огірку та хлібові

1152

Перебував зачиненим у квартирі восьмирічний хлопчик

Відразу за двома статтями кримінального кодексу доведеться нести відповідальність хмельничанці, яка на три дні зачинила восьмирічного сина у квартирі, а сама гайнула розважатися за межами міста. Як повідомляє прес-служба МВС України, її звинувачують у залишенні дитини в небезпеці та незаконному позбавленні волі.
Те, що у квартирі не все гаразд, помітили сусіди з верхнього поверху. Хлопчина з самого зранку перебував на балконі, перегукувався із друзями та грався зі своїм собакою, створюючи некомфортні умови відпочинку для мешканців найближчих квартир. На зауваження дорослих, замість того, щоб припинити бешкет, почав плакати й просити їсти. Два дні сусіди спускали мотузкою дитині голубці, кашу, чай, компот та інші харчі, а на третій день, коли горе-мати так і не з’явилася, зателефонували правоохоронцям.
Як з’ясувалося, двадцятивосьмирічна жінка, провівши свого співмешканця на поїзд, не пішла до дому, а відразу знайшла собі «друзів», з якими пиячили до пізньої ночі в кафе й потім радо згодилася супроводжувати незнайомців у районний центр, розташований на краю області. Після двох днів бурхливих розваг у жінки не залишилося грошей, аби дістатися додому. Та й, схоже, вона цим сильно не переймалася. Бо на запитання правоохоронців про безвідповідальне ставлення до малолітньої дитини, стверджувала, що залишила синові солоний огірок та хліб.
Жінка не вперше потрапляє в поле зору міліціонерів. Її вже притягували до відповідальності за появу у громадському місці у нетверезому стані та вчинення грабежу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую