ye-logo.v1.2

На Хмельниччині п'яний таксист викрав у клієнтки 3-річну дитину

Кримінал 2232
Таксист привіз хлопчика додому і наказав дружині помити і нагодувати його
Таксист привіз хлопчика додому і наказав дружині помити і нагодувати його. Фото: kiev-variant.kiev.ua

Зникнення сина матір помітила лише через кілька годин, і тоді звернулась до поліції.

У Дунаєвецькому районі після спільного розпиття спиртного водій таксі без відома матері забрав її 3-річного сина до себе додому. Допомогли знайти дитину свідки, які бачили, як хлопчик сідав в авто з таксистом.

“Вранці того дня 23-річна жінка поїхала до подруги в сусіднє село. Хлопчика взяла з собою, викликала таксі. Щоб віддячити водієві, клієнтка запросила його піти разом у гості. Господиня не заперечувала проти незнайомця у хаті і одразу накрила на стіл", - повідомляє прес-служба поліції.

Добряче випивши у дружній компанії, 30-річний таксист вийшов на вулицю покурити та вже зібрався їхати. За ним вибіг 3-річний син клієнтки і чоловік посадив його до себе в автомобіль і поїхав додому. Дружині наказав помити, переодягнути та нагодувати дитину, а сам пішов спати.

"Зникнення сина матір помітила лише через кілька годин, і тоді звернулась до поліції. Правоохоронці встановили свідків, які бачили, з ким поїхав хлопчик. Дитина справді перебувала вдома у таксиста. Зараз хлопчика уже повернули матері. Чоловік пояснив, що забрав дитину до себе, бо йому стало шкода малого", - додають у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України. Слідчі дії наразі тривають.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую