ye-logo.v1.2

Новий начальник поліції Хмельницького Калашнік збирається «чистити» кадри

Суспільство 6311

Поліцейський каже, що його за результатами переатестації справді понизили за посадою.

 Екс-начальник поліції Кам’янця і тепер т.в.о керівника хмельницької поліції Володимир Калашнік наразі ознайомлюється зі справами, які залишились йому у спадок. Говорить, що структура роботи в обласному центрі мало відрізняється від Кам’янця, і відзначає потужний колектив, від якого позитивні враження. Про це він розповів сьогодні, 3 березня, під час прес-конференції.

Володимир Петрович запевняє, що з досвіду роботи в Кам’янці-Подільському перенесе оперативність прийняття рішень. До кожного злочину буде приділено максимум уваги в найкоротші терміни. Варто зауважити, що за час роботи Володимира Калашніка у Кам’янці досі залишились нерозкритими два вбивства. У цьому він бачить і свої недопрацювання, і підлеглих, однак запевняє: якщо поліцейські працюватимуть так, як треба, то злочинців знайдуть.

У Хмельницькому, як говорить Володимир Калашнік, збирається працювати з новим підходом. На першому місці поліцейських мають бути проблеми людей, які треба вирішувати своєчасно. Уважно стежитиме новий керівник і за колективом, оскільки має славу суворого і вимогливого.

«Зміни мусять відбуватися. Сьогодні є багато вакансій, хтось ітиме на підвищення, когось переоцінять, дадуть можливість проявитися. Оцінити працівників можна за результатами роботи», - каже Калашнік.

Поліцейський запевняє, що його за результатами переатестації справді понизили за посадою. Він наразі є начальником відділення Кам’янець-Подільської поліції і поклали на нього виконання обов’язків начальника поліції Хмельницького. Таке рішення атестаційної комісії називає справедливим. За його словами, у майбутньому шляхом участі в конкурсі він може позбутися приставки «т.в.о.» і очолити поліцію обласного центру.

Володимир Калашнік поки живе у друзів, сподівається перевезти сім’ю до Хмельницького, коли вирішить питання з житлом. Поліцейський запевняє, що відкритий для спілкування і особисто прийматиме громадян, які звертатимуться до нього з різними проблемами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую