ye-logo.v1.2

Футзал. Кадровий голод і друга поспіль поразка

Спорт 2285
Андрій Соколюк (№27) став автором єдиного голу Спортлідера-2 в ворота київської Манзани
Андрій Соколюк (№27) став автором єдиного голу Спортлідера-2 в ворота київської Манзани. Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер-2» не зміг вдома переграти столичну «Манзану».

У першій лізі чемпіонату України з футзалу хмельницька команда поступилася киянам з рахунком 1:3. Вирішальним у цьому поєдинку став перший тайм, в якому гості змогли забити три м’ячі, забезпечивши собі комфортну перевагу в рахунку на останню двадцятихвилинку.

Ще перед грою було зрозуміло, що господарям буде доволі важко в грі з «Манзаною», яка в турнірній таблиці перебувала в лідируючій трійці. Наставник «Спортлідера-2» Михайло Токар у цьому матчі міг розраховувати лише на сім польових гравців, а це менше, ніж дві повноцінні четвірки. Причина – багатьох гравців забрали до «екстра-лігового» «Спортлідера+», який вже 6 березня в Покровському Дніпропетровської області зіграє перший матч чвертьфінальної серії плей-офф проти «Титана-Зорі».

 Початок гри хоч і не був багатим на моменти, але вже на 2 хвилині матчу «Манзана» відкрила рахунок. Антон Бутко пробив здалеку, а Віктор Арановський підправив м’яча у сітку воріт Богдана Чеха. Ще через чотири хвилини Апті Накаєв з гострого кута пробив у дальню «дев’ятку» і рахунок на табло став 0:2. Ну, а на 10 хвилині поєдинку в ворота «Спортлідера-2» влетів і третій гол. Автоголом відзначився Валерій Ярмош. Хмельничани ж мали декілька моментів, але реалізувати їх не змогли.

Сергій Філь не раз небезпечно прострілював, але його партнери не встигали замкнути ці передачі.

Капітан "Спортлідера-2" Віталій Рябоконь не зміг з парнерами зачепитися за очки в грі проти "Манзани".

У другому таймі «Спортлідер-2» почав діяти агресивніше і створювати ще більше моментів у воріт Юрія Балашева. Та ось реалізувати їх ніяк не вдалося. Лише на 36 хвилині матчу Андрію Соколюку вдалося «розпечатати» ворота «Манзани». Зрівняти ж рахунок у грі для хмельничан виявилося не під силу.

У матчі "Спортлідер-2" - "Манзана" було чимало боротьби.

Валерій Ярмош ще в першому таймі міг "розмочити" рахунок, але киян врятувала поперечина.

Команда Михайла Токаря зазнала другої поспіль поразки в чемпіонаті. А вже наступного туру, матчі якого відбудуться 11-13 березня, «Спортлідер-2» зіграє в Києві проти лідера першої ліги та фіналіста цьогорічного Кубка України «Хіта». В цій грі хмельничани знову не зможуть зіграти найсильнішим складом, оскільки багато гравців знову будуть задіяні в поєдинку «Спортлідера+» проти «Титана-Зорі».

Максим Івонко (№7) ще півтора роки тому витступав за "Спортлідер+", а тепер грає за київську "Манзану".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую