ye-logo.v1.2

Мобілізованого з Івано-Франківщини хмельницький суд «відправив» на гауптвахту

Кримінал 2390
Мобілізований, якого відправили на гауптвахту на 5 місяців, ще може оскаржити вирок в апеляційному суді
Мобілізований, якого відправили на гауптвахту на 5 місяців, ще може оскаржити вирок в апеляційному суді. Фото: unian.net

Чоловіка, на утриманні якого п’ятеро дітей, визнали винним у несумлінному ставленні до виконання своїх службових обовязків.

Хмельницький міськрайонний суд розглянув справу про обвинувачення військовослужбовця за призовом під час мобілізації на особливий період.

Як встановив суд, він, перебуваючи на посаді командира відділення однієї з військових частин Хмельницького, 28 червня минулого року мав повернутися до розташування з відпустки. Однак, не з’явився. Встановлено, що до 23 жовтня він перебував вдома в Надвірнянському районі Івано-Франківської області. Коли ж повернувся, через декілька днів самовільно залишив військову частину та був затриманий 5 лютого цього року.

Мобілізованого звинуватили в самовільному залишенні місця служби, а також нез’явленні вчасно на службу без поважних причин, вчинені військовослужбовцем в умовах особливого періоду. Чоловіку загрожувало від трьох до семи років ув’язення. Та суд врахував, що чоловік повністю визнав свою вину, розкаявся та має на утриманні п’ятьох малолітніх дітей. Тому постановив: призначити йому покарання у вигляді арешту на гауптвахті строком на п’ять місяців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую