ye-logo.v1.2

Як польські музиканти рвали струни і хмельницьку публіку

Культура 2779
Польський гурт «Volosi» подарував хмельничанам неймовірні емоції своєю музикою
Польський гурт «Volosi» подарував хмельничанам неймовірні емоції своєю музикою . Фото: автора

В суботу, 5 березня, на сцені Хмельницького міського будинку культури «запалював» польський гурт «Volosi».

Музиканти приїхали на запрошення польської спільноти міста, за сприяння Генерального консульства Республіки Польщі у Вінниці. Співорганізатором виступив Українсько-польського центру у Хмельницькому.
"Ми це робимо для нашої спільної співпраці, розвитку, поглиблення і вивчення польської культури, традицій", – оголосив одн із організаторів, депутат Хмельницької міської ради Ігор Мельничук.

На концерт, насолодитися грою польського гурту «Volosi», приїхали любителі музики як з різних міст Хмельниччини: Старокостянтинова, Кам’янця-Подільського, так і з інших областей України: Вінниці, Чернівців та Одеси. Були присутні також Генеральний консул Республіки Польща у місті Вінниця Томаш Олейнічак та віце-консул Войцех Морозовський.  

Після короткого виступу, без особливого офіціозу, музиканти, як кажуть, вдарили по струнах і вже з перших акордів завели публіку так, що оплески та вигуки «Браво!» не змовкали протягом усього вечора.
Одна мелодія змінювала іншу, обірвані від активної гри струни зі смичків, а іноді й самі смички, розліталися у різні боки, але музика не зупинялася.

Після кожної мелодії переповнений зал будинку культури зривався бурхливими оваціями, які змінювалися криками «Браво!» із залу і черговою мелодією зі сцени.

Здавалося, музиканти зливалися зі своїми інструментами і видавали неймовірні звуки, ритм і енергію, яка наповнювала зал уже з перших акордів. Година концерту минула дуже швидко, а хмельницька публіка кілька разів викликала музикантів «на біс».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую