ye-logo.v1.2

У Хмельницькому влаштували акцію на підтримку Надії Савченко

Суспільство 2287
На акцію прийшли близько 30 хмельничан
На акцію прийшли близько 30 хмельничан. Фото: автора

Учасники намагались привернути увагу суспільства до того, що льотчицю незаконно утримують у російській тюрмі.

На майданчику біля кінотеатру імені Т.Шевченка сьогодні, 13 березня, хмельничани провели акцію на підтримку народного депутата Надії Савченко, яку незаконно утримують у Росії, звинувачуючи у вбивстві двох російських журналістів.

Підтримати льотчицю прийшли близько тридцяти людей, серед яких молодь, пенсіонери і навіть діти. Учасники тримали плакати з написами «#FreeSavchenko», «Україні потрібна Надія», «Нет произволу Кремля!», «Росія, припини ганебний суд!», «Свободу політв’язням».

«Надія Савченко є втіленням українського народу, яка показує свій характер, показує, що вона істинна українка. Хочемо ще раз привернути увагу суспільства, що її незаконно утримують в Росії, звинувачують у тому, чого вона не робила», - зазначив начальник управління молоді та спорту Сергій Ремез.

Майже кожен сказав декілька слів на підтримку льотчиці, зачитували вірші. Учасники мітингу переконані, що для усіх українських полонених та заручників, котрі зараз перебувають у Росії, важлива така підтримка. Захід тривав 20 хвилин, активісти заспівали гімн, сфотографувалися і розійшлися.

Учасники прийшли з плакатами

Маленькі хмельничани теж підтримали льотчицю

Акція завершилась виконанням гімну і фотографуванням

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую