ye-logo.v1.2

Абсолютними чемпіонами кубку «Північ Хмельниччини» стали туристи із села Городище

Туризм 4038
Дистанція "траверс схилу"
Дистанція "траверс схилу". Фото: надане організаторами

Турклуб «Меридіан» переміг і серед учнівської, і серед студентської молоді.

На Шепетівщині, у селі Велика Рішнівка, відбувся кубок Хмельницької області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед учнівської та студентської молоді. Змагання «Північ Хмельниччини», присвячені пам'яті воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО, проходили у місцевому навчально-виховному комплексі, в гарно обладнаному спортивному залі турклубу «Горизонт».
У кубку взяли участь молоді туристи з різних куточків Хмельниччини: з обласного центру, Дунаєвецького та Шепетівського районів, зі Славути, Нетішина та Полонного. Всього приїхало 73 спортсмени.
Кубок складався з двох дистанцій: особисто-командної смуги перешкод та командної смуги перешкод. На кожній змагалися дві вікові групи – учнівська та студентська молодь. Учнівських команд було значно більше – 12, тоді як студентських лише три.


На відкритті змагань.

На учасників змагань чекали цікаві та досить складні дистанції: крутопохила переправа вниз та вгору, навісні переправи, вертикальні перила, транспортування потерпілого тощо. Тим не менш, учасники демонстрували високу майстерність, швидко приймали важливі рішення, правильно долали умовні перешкоди та злагоджено діяли в команді.


Підготовка до переправи вгору.

В командному заліку серед учнівської молоді на особисто-командній смузі перешкод перемогла команда «Меридіан» із села Городище Шепетівського району, серед дівчат перше місце у представниці цієї ж команди Любові Янчукевич, серед хлопців – у хмельничанина Олексія Герасименюка.
«Меридіан» також був першим і в командній смузі перешкод, а отже і виграв кубок. Срібло у туристів зі Славути, бронза – у хмельницької команди «Штурм-2».


Крутопохила переправа вгору.

Туристи із Городища виявилися найкращими і у віковій категорії «студентська молодь». Тут перемога дісталася команді «Меридіан-студенти». Друге місце посіла команда Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (ОЦТКУМ), третє – представники Полонного.


Переправа на мотузці з перилами.

Кубок організований та проведений зусиллями Хмельницького ОЦТКУМ, обласної федерації спортивного туризму та активу Великорешівського туристсько-оздоровчого турклубу «Горизонт».


Переможці та учасники змагань.

«Школа у Решнівці, яка, на жаль, перебуває під реальною загрозою закриття, справила на нас дуже позитивне враження: і колектив, і оформлення, і чистота, і ставлення до учасників змагань. З якою любов'ю нам показували музей школи, спортивний зал, дошкільне крило школи! Завдяки творчому педагогу, вчителю фізкультури і праці Віталію Швецю (він же був і головним суддею Кубку) на шкільному подвір'ї оформлений чудовий спортивний майданчик, а серед учнів підтримується гарний спортивний рівень», – ділиться враженнями завідувач  інформаційно-методичним відділом Інна Кіретова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую