ye-logo.v1.2

За стандартами НАТО канадські інструктори підготували на Хмельниччині 70 українських саперів

Суспільство 1782
Канадські інструктори готують саперів за стандартами НАТО
Канадські інструктори готують саперів за стандартами НАТО. Фото: mil.gov.ua

Військовослужбовці вже півроку обмінюються досвідом.

У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, що у Кам’янець-Подільському, 14 березня відбувся черговий випуск українських військовослужбовців, які завершили курс з виявлення, знищення саморобних вибухових пристроїв. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Це вже п’ятий випуск висококваліфікованих спеціалістів, яких підготували за стандартами НАТО канадські інструктори. Сподіваюсь, що налагоджена дружня співпраця між нашими військовими триватиме і надалі, а обмін досвідом, насамперед бойовим, буде сприяти успішному виконанню завдань", – підкреслив начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков.

За його словами, за півроку канадські військові інструктори підготували за стандартами НАТО 70 українських саперів. Як зауважив командир Об’єднаної оперативно-тактичної групи ЗС Канади в Україні майор Хюго Маркот, військовослужбовці ЗС України високо мотивовані та патріотично налаштовані.

"Українські офіцери, сержанти і солдати з високим ступенем відповідальності ставляться до підготовки, прагнуть навчитися новому і поділитись своїми знаннями і досвідом з нами", – додав майор Хюго Маркот.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую