ye-logo.v1.2

Землевпорядники Хмельниччини заробили на адмінпослугах майже 420 тисяч гривень для бюджету

Економіка 1612
22,6% послуг землевпорядників - платні
22,6% послуг землевпорядників - платні. Фото: novadoba.com.ua

Найбільша кількість запитів стосувалась державної реєстрації земельної ділянки.

З початку року спеціалісти органів земельних ресурсів Хмельницької області надали 31 992 адмінпослуги. З них 24775 (77,4% від загальної кількості) громадяни отримали на безоплатній основі. Інші 7217 або 22,6% — на платній. Про це повідомляють в управлінні Держгеокадастру області.

"За адміністративні послуги, що потребують оплати, землевпорядники Хмельниччини перерахували до бюджету понад 418,6 тис. гривень. Найбільші надходження у розмірі 319,6 тис. грн. отримали за надання витягів про земельну ділянку з Державного земельного кадастру. Ще 88,9 тис. грн. надійшло за послуги з виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру. Більше 8,3 тис. грн. склала плата за видачу висновку державної експертизи землевпорядної документації", - йдеться в повідомленні.

Серед безоплатних адміністративних послуг найбільша кількість – 7092 запитів – стосувалась державної реєстрації земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру. Також землевпорядники виготовили 6922 витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую