ye-logo.v1.2

Німці допоможуть створити у Хмельницькому притулок для 400 тварин

Суспільство 2651
У місті є проблема безпритульних собак
У місті є проблема безпритульних собак. Фото: pmg.ua

Притулку, який нині діє у місті, не вистачає.

Сьогодні, 17 березня, у Хмельницькій міській раді відбулась зустріч із делегацією з Німеччини для налагодження співпраці у сфері захисту тварин та організації роботи притулку. Як повідомляють у прес-службі міської ради, Мiжнародна Асоцiацiя захисту тварин Нundеhilfе-Ukrаinе вже вісім років допомагає хмельничанам піклуватися про чотирилапих.

Як зазначила голова ГО захисту тварин “Врятуй життя” Олена Голубнича, німці надають допомогу на утримання та лікування собак ще зі створення у 2007 році притулку “Добро”. За цей час вони забрали на проживання до німецьких родин понад тисячу безпритульних тварин, серед яких багато собак-інвалідів, які не мають шансу на виживання в Україні. Однак притулку, який діє у місті і розрахований на 100 собак, не вистачає.

"Міська рада планує створити новий притулок, розрахований на утримання орієнтовно чотирьохсот собак у нежитловому масиві, забезпечити його комунікаціями та огорожею”, - сказав міський голова Олександр Симчишин.

Він висловив сподівання, що Асоцiацiя надасть фінансову допомогу на лікування собак та вольєри. За результатами зустрічі прийнято рішення розробки кошторисної документації, яка буде розглянута представниками організації для визначення розмірів допомоги на організацію притулку для тварин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую