ye-logo.v1.2

Нардеп Соболєв «натравив» фінінспекцію на фірму свого колеги Лабазюка?

Економіка 5853
За твердження Володимира Крупи, в Службі автомобільних доріг Хмельницької області виявлено втрат на 1,5 мілйьона гривень. Та чи так це - маються втсановити правоохоронці
За твердження Володимира Крупи, в Службі автомобільних доріг Хмельницької області виявлено втрат на 1,5 мілйьона гривень. Та чи так це - маються втсановити правоохоронці. Фото: автора

Керівник Державної фінансової інспекції в Хмельницькій області просить правоохоронців допомогти йому розібратися з ремонтом доріг.

Обласною фініспекцією в 2015 році було виявлено недоотримання бюджетами усіх рівнів, незаконних витрат та нестачі ресурсів на загальну суму 42 мільйони гривень, в тому числі майже 30 мільйонів незаконних нецільових витрат та недостач. Про це на розширеному засдіанні колегії Хмельницьої облдержадміністрації заявив начальник фінансової інспекції в Хмельницькій області Володимир Крупа.

За його словами, ревізорами були виявлені значні порушення в державних підприємствах. «Так, до прикладу, ревізією Служби автомобільних доріг Хмельницької області, було виявлено втрати на суму 1,5 мільйони гривень. Усунуто на 42,2 тисячі гривень. Матеріали передані в Службу безпеки України, розпочато досудове розслідування, - заявив Володимир Михайлович. - Я не можу оминути той факт, як ми, за зверненням депутата Соболєва (Єгор чи Сергій, народні депутати України, пан Крупа не уточнив – прим.авт.) в жовтні 2015 року, перевіряли державні кошти, які були виділені «Аграрній компанії 2004» на ремонти дорожнього покриття на суму 3,5 мільйони гривень. Там були великі гроші – більше 60 мільйонів гривень. Ми ж перевірили лише 3,5 мільйони гривень і ревізори виявили, що 500 тисяч гривень були незаконно використані. Збитки нанесені державному бюджету! І я сподіваюся на підтримку правоохоронних органів, яким ми передали всі матеріали. Це дуже серйозне питання, думаю, багато хто розуміє, в чому воно полягає. На Службу автомобільних доріг були виділені великі кошти – більша ста мільйонів. І посудіть самі – державне підприємство «Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області» отримало 10 мільйонів гривень, а приватні підприємства – більше ста. Я особисто буду розбиратися з цим питанням, лише прошу підтримки в правоохоронних органів».

Аудіозапис виступу Володимира Крупи:

 Нагадаємо, в грудні минулого року сайт «Є» повідомляв, що Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області провела тендери на ремонт доріг на загальну суму понад 130 мільйонів гривень. Найбільше державних замовлень (на суму майже 55 мільйонів гривень) отримала «Аграрна компанія 2004», кінцевим бенефіціарним власником якої є народний депутат України Сергій Лабазюк. Після виходу цієї публікації, перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Станіслав Вінський заявив: «Угода, підписана за результатами тендеру, це ще не означає обсяги фінансування та виконання робіт. Ми оплачуємо лише в у випадку виконання обсягу робіт. Так ось, «Аграрна компанія 2004» має виконання та фінансування в межах 15 мільйонів гривень».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую