ye-logo.v1.2

В Ізяславі збирають гроші на пам'ятник загиблому на Донбасі бійцю 8 полку спецпризначення

Суспільство 2782
Бюст збираються встановити у рідній школі бійця
Бюст збираються встановити у рідній школі бійця. Фото: з архіву

32-річний Олександр Кушнірук загинув 25 грудня неподалік донецького аеропорту.

Аби вшанувати пам'ять про земляка Олександр Кушнірука, на Ізяславщині оголосили благодійну акцію зі збору коштів на виготовлення та встановлення бюста загиблого бійця. Про це повідомляють у прес-службі райдержадміністрації.

“Жертовний подвиг – віддати життя за Незалежність – не порівняти із жодними монументами, алеями чи пам’ятними дошками. Однак саме такі пам’ятки і монументи формують нашу національно-історичну пам’ять”, - йдеться в повідомленні.

Офіцер Олександр Кушнірук служив у 8-му полку спецпризначення. З початку АТО тимчасово пішов начальником розвідки у 28 механізовану бригаду і мав повернутися на своє штатне місце – начальника штабу. Він загинув 25 грудня 2014 року, підірвавшись на розтяжці в районі донецького аеропорту. Бійцеві виповнилось 32 роки, у нього залишились батьки, які проживають в місті Ізяслав, дружина та двоє маленьких дітей.

Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» присвоєно ім´я героя-земляка – учасника АТО Олександра Кушнірука. Бюст, на який збирають кошти, буде встановлено на території навчального закладу, в якому загиблий навчався.

Нагадаємо, вшановували Олександра Кушнірука на плацу у 8 окремому полку спецпризначення. Посмертно розвідника нагородили орденом Богдана Хмельницького посмертно.

Кошти можна перераховувати на благодійний рахунок за такими реквізитами: Рахунок № 26200000206550 в ТВБВ №10022/088 філія – Хмельницького обласного управління АТ «Ощадбанк». Код ЄДРПОУ 09315357. МФО 315784. Призначення платежу: на виготовлення та встановлення бюста учасника АТО Олександра Кушнірука.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую