ye-logo.v1.2

Григорій Чапкіс у Кам’янці-Подільському обирає кращих танцюристів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Культура 4258
Під час перерви усі колективи взяли участь у флешмобі “Україна танцює” на головній площі міста.
Під час перерви усі колективи взяли участь у флешмобі “Україна танцює” на головній площі міста.

Народний артист України, всесвітньовідомий хореограф Григорій Чапкіс очолив зіркове журі танцювального фестивалю у Кам’янці-Подільському.

Впродовж двох днів (26-27 березня) в місті над Смотричем обиратимуть танцювальних зірок України, які завітали на lV Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва “Радея-Dance”.
“Цього року на Радею приїхали понад п’ятсот учасників з різних куточків України: Хмельницької, Чернівецької, Харківської, Тернопільської, Рівненської та Львівської областей. Приємно, що серед членів журі щорічного танцювального фестивалю з’явились зіркові імена відомих діячів культури: заслуженого діяча мистецтв України Марка Орловського та народного артиста України Григорія Чапкіса”, - зазначає начальник управління і туризму Кам’янець-Подільської міської ради Петро Гаврилюк.

Змагаються учасники конкурсу в різних вікових номінаціях. Переможці отримають кубок Григорія Чапкіса та кубок міського голови Кам’янця-Подільського.

“Мені надзвичайно приємно бути присутнім на такому фестивалі і я з великим задоволенням вітаю те, що в Кам’янці-Подільському дбають про розвиток культури, розвиток хореографії і розвиток дітей. Можливо, хтось скаже, що організовувати подібні танцювальні заходи коли в країні війна не варто, але навпаки – ми формуємо наше підростаюче покоління в правильному напрямку, ми дбаємо про його здоров’я”, - зазначає голова журі, відомий далеко за межами України Григорій Чапкіс.

За кожним колективом Григорій Чапкіс слідкує уважно і обіцяє бути справедливим

Також Григорій Миколайович зізнається, що секрет його довголіття – хореографія і любов, а тому закликає усіх не сидіти на місці, а рухатися. Він у свої вісімдесят шість танцює по декілька годин щодня.
Вранці учасники фестивалю розпочали конкурсу програму, демонструючи членам журі та усім, хто завітав на фестиваль, свої таланти. 

Кубок Григорія Чапкіса та кубок міського голови Кам'янця отримають найкращі

Гала-концерт відбудеться 27 березня в районному центрі культури і мистецтв “Розмай”, де і стане відоме ім’я цьогорічного переможця Всеукраїнського танцювального фестивалю “Радея-Dance”.

Танцювальний колектив із Кам'янця

Журі фестивалю-конкурсу

Юні таланти завітали на фестиваль з різних куточків України

Юні танцюристи не приховують хвилювань

Танець мишенят

Тим часом, за лаштунками фестивалю...

Хореографи не один день готували свої танцювальні колективи до конкурсу

Наймолодші учасники вражали своєю харизмою

Глядачі оплесками вітають кожну постановку

За перемогу боротимуться найкращі колективи України

Григорій Чапкіс - голова журі

Учасники фестивалю влаштували танцювальний флешмоб у центрі міста

Ірина ГРІНІШИНА,

Фото автора.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую