ye-logo.v1.2

Хмельницькі аматори стали бронзовими призерами чемпіонату України

Спорт 2002

У Житомирі пройшов Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України.

Переможці регіональних змагань декілька днів змагалися за звання кращої аматорської команди України. І хмельницький «Спортлідер-3», який торік посів третє місце на подібних змаганнях, знову став бронзовим призером.

Для того, аби претендувати на нагороди чемпіонату, хмельничанам, перш за все, потрібно було посісти перше місце в своїй групі. І, завдяки двом перемогам над суперникам, «Спортлдіер-3» впорався із проміжним завданням. Спочатку хмельничани обіграли «Автолокомотив» з Южноукраїнська - 3:1, а потім і «Конкорд» з Кривого Рогу – 4:1.

У чвертьфіналі хмельничанам протистояв срібний призер минулорічного турніру – «Надія» з Волинської області. Саме ця команда торік у півфіналі здолала хмельничан. Цього ж року сильнішими були гравці «Спортлідера-3». Щоправда, основний час матчу завершився з рахунком 0:0, а тому путівку до півфіналу «розіграли» в серії пенальті. Хмельничани перемогли з рахунком 2:1.

А ось в 1/2 фіналу «Спортлідеру-3» не вдалося переграти вінницький «Енергетик». Хмельничани, поступаючись в рахунку 1:0, почали діяти в п’ятьох. І за рахунку 2:0 змогли відіграти один м’яч. А потім пропустили ще два. У підсумку 4:1 і «Спортлідер-3» знову бронзовий призер. Натомість «Енергетик» виграв і фінальний матч та став володарем титулу найкращого аматорського клубу України.

Пропонуємо вашій увазі відео усіх голів із матчів, які провів «Спортлідер-3» у Житомирі:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую