ye-logo.v1.2

На Славутчині посадовці розтратили 50 тисяч гривень, виділених на реконструкцію шкільної котельні

Кримінал 1936
З бюджету перерахували понад 50 тис. гривень
З бюджету перерахували понад 50 тис. гривень. Фото: tyzhden.ua

Передбачене технічне обладнання так і не встановили, хоч і прозвітувати про виконання всіх робіт.

Шепетівська місцева прокуратура встановила факт розтрати бюджетних коштів посадовцями одного з відділів Славутської райдержадміністрації. Ідеться про більше 50 тисяч гривень, виділених на проведення реконструкції котельні навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів.

У прокуратурі з'ясували, що всупереч умовам договору, роботи з переобладнання котельні проводились не працівниками ТОВ, а робітниками навчального закладу. Крім того, у приміщенні котельні не було встановлено передбачене реконструкцією технічне обладнання. Хоча в акті приймання робіт, підписаному посадовими особами відділу РДА і ТОВ, зазначено про виконання усіх цих робіт саме товариством, за що йому й було перераховано з бюджету понад 50 тис. гривень.

Як повідомили у прокуратурі, за вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Матеріали кримінального провадження направлено до відділу поліції для подальшого досудового розслідування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую