ye-logo.v1.2

Хмельницький «Правий сектор» послав російський бізнес на три літери

Політика 2605

Такий вчинок пояснили: «Якщо вони не розуміють українською, то ми звертаємося до них зрозумілою їм мовою».

Сьогодні, 1 квітня, в центрі Хмельницького активісти «Правого сектору» провели акцію біля приміщення одного з російських банків. «Ми хочемо привернути увагу до проблеми, що в той час, коли в країні війна, бізнес Росії – окупанта, процвітає, - каже керівник обласної організації «Правий сектор» Анатолій Медведчук. – Хочемо, щоб чиновники міста та області звернули на це увагу та вжили заходів».

Як на місцях можна «боротися» з російським бізнесом? На думку Анатолія Медведчука, влада може створити некомфортні умови, а також звернутися до Верховної Ради України, аби та заборонила вести бізнес в Україні компаніям з Росії. «Якщо цей режим Порошенка не розумніший за попередній Януковича, то нас чекають чергові потрясіння в майбутньому», - вважає керівник «Правого сектору» Хмельниччини.

Окрім скандування «Геть бізнес окупанта», «Геть російський бізнес», було й російськомовне: «А ну-ка на х…р идите вы отсюда». Після цього один із активістів одразу пояснив поліцейським, які просто спостерігали за акцією, що слово на літеру «х» - не лайливе. Та використали його, бо: «Якщо вони не розуміють українською, то ми звертаємося до них зрозумілою їм мовою».

«Дісталося» й банківський табличці з курсом валют. Її заклеїли фото вбитими українськими військовими та матрьошками з написом «Російське вбиває».

Стенд з курсами валют обклеїли фотографіями вбитих українців на Сході країни.

За словами Анатолія Медведчука, це перша акція «Правого сектору» в місті проти функціонування російського бізнесу. Будуть ще пікети біля інших банків, підприємств та магазинів. Щоправда, яких і коли – не сказав.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую