ye-logo.v1.2

Горілка промила совість і сумління

1427

Після декількох чарок чоловік зателефонував у міліцію і зізнався у скоєному злочині

Під час сварки двадцятип’ятирічний мешканець обласного центру накинувся на дружину зі шнуром від праски і почав її душити, аж поки бідолашна не втратила свідомість. А коли зрозумів, що накоїв, подався запивати свій гріх спиртним аж у Меджибіж.
Після декількох чарок в нього, очевидно, прокинулося сумління. Зателефонував у місцевий відділ міліції і зізнався у скоєному злочині. Схлипуючи у слухавку, розповів правоохоронцям, що задушив молоду дружину і тепер не знає, як далі жити.
Поки летичівські міліціонери опитували підозрюваного, їхні колеги з Хмельницького виїхали за вказаною адресою, де б, за логікою речей, мали знайти труп задушеної молодиці. Та на їх подив, двері їм відчинила… сама потерпіла. Жінка розповіла, що деякий час перебувала у непритомному стані, а потім почала дихати й потихеньку прийшла до тями.
Незважаючи на сильні почуття до ледве не задушеної дружини та щире каяття, затриманому все ж доведеться відповісти за замах на вбивство. Тим паче, що це не перший кримінальний вчинок подолянина. Як повідомляє прес-служба МВС України, він уже притягувався до відповідальності за вчинення грабежу, розбою та крадіжки. Та на шлях виправлення не став.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую