ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському затримали викрадача зброї та шахрая

Кримінал 1800
Скоївши крадіжки, чоловік заліг на дно, але його все одно затримали поліцейські
Скоївши крадіжки, чоловік заліг на дно, але його все одно затримали поліцейські. Фото: npu.gov.ua

Підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

 До Кам’янець-Подільського відділу поліції звернувся 26-річний місцевий житель із повідомленням про те, що невідомі особи проникли та обікрали його квартиру. Винесли пневматичну зброю, тюнер та плазмовий телевізор.

За кілька годин особу зловмисника встановили. Ним, за повідомленням прес-служби обласного управління Національної поліції, виявився 33-річний уродженець Тернопільської області. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайства, крадіжки та вбивство, і тільки 2 місяці тому вийшов з місць позбавлення волі. Опинившись на волі, одразу приїхав до Кам’янця-Подільського, де проживав у своєї співмешканки і промишляв звичним для себе «ремеслом» — крадіжками і шахрайствами.

У ході слідчих дій з’ясувалося, що під час двомісячного перебування на свободі зловмисник не тільки вчинив крадіжку, а ще успішно прокручував шахрайські схеми. У в’язниці залишився його товариш, який в інтернеті вишукував людей, котрі продають цінні речі. По телефону домовлявся з ними про купівлю, потім з іншого телефону надсилав продавцеві повідомлення про те, що на його платіжну карту перераховані гроші за покупку. А потім наш спільник протягом 30 хвилин підходив до потерпілого і забирав придбаний товар, а коли людина йшла до банкомату, щоб зняти гроші, виявлялось, що на картці порожньо.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую