ye-logo.v1.2

Футзал. Другий матч хмельничан у Харкові: без емоцій, скандалів та сенсацій

Спорт 1684
23 квітня Спортлідер+ в Хмельницькому приймає харківський Локомотив
23 квітня Спортлідер+ в Хмельницькому приймає харківський Локомотив. Фото: з архіву

"Спортлідер+" не зміг забити жодного голу в другому протистоянні з "Локомотивом".

 Сьогоднішній поєдинок 1/2 фіналу сері плей-офф між харквіським "Локомотивом" та хмельницьким "Спортлідером+" завершився впевненою перемогою діючих чемпіонів України з рахунком 5:0.

Хмельничани, які зіграли цей поєдинок без головного тренера Романа Ковальчика (той після вчорашнього поєдинку спостерігав за діями підопічних з трибуни), не змогли зрівняти рахунок у серії.

Вже на 14 хвилині матчу рахунок міг бути 2:0 на користь "Локомотива", але хмельничан виручила спочатку поперечина, а потім стійка. Утім, харків’яни все таки досягнули свого. Спочатку на 15 хвилині Дмитро Сорокін влучно пробив, а через хвилину і Денис Овсянников відзначився.

Після перерви господарі лише збільшили свою перевагу. На 24 хвилині Сергій Журба вийшов віч на віч із Богданом Тимощуком і рахунок став 3:0, а через дві хвилини Журба оформив буль у матчі. Ще одинг гол у ворота хмельничани влетів вже у порожні ворота. Його на свій рахунок записав Петро Шотура. Отож, 5:0 у матчі та 2:0 у серії.

Тепер півфінальне протистояння переїжжає до Хмельницького. Якщо 23 квітня "Локомотив" переможе, то пройде у фінал, якщо програє, то буде ще один матч - 24 квітня. Якщо в четвертому матчі "Спортлідеру+" вдасться зрівняти рахунок у серії, то путівку до фіналу розіграють у Харкові 28 квітня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую