ye-logo.v1.2

З’явилося відео, як поліцейські затримали трьох чоловіків, застосувавши табельну зброю

Кримінал 2936

В одній й соціальних мереж виклали відео інциденту, який стався в Славуті другого квітня.

Нагадаємо, в суботу, 2 квітня, працівникам славутської поліції довелося застосовувати зброю. А згодом їхнім колегам відкривати й кримінальне провадження за ч. 1 статті 345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

За повідомленням прес-служби обласного управління Національної поліції, працівники поліції везли з медичного освідування водія, затриманого за керування автомобілем у нетверезому стані. Раптом на перехресті патрульну машину підрізав позашляховик "Mitsubishi Pajero". З нього вийшли троє чоловіків, один з яких відкрив водійські дверцята і спробував витягти правоохоронця з-за керма, супроводжуючи свої дії брутальною лайкою та обуреннями з приводу того, що патрульна машина їхала з проблисковими маячками. Принаймні, таку версію озвучують у поліції.

В результаті сутички працівник поліції через відкриті дверцята зробив попереджувальний постріл у землю і вирваний кулею шматок асфальту пошкодив одному з підозрюваних ногу.

На відео, яке з’явилося в одній з соціальних мереж, видно, що в одного з чоловіків, який вже лежить на асфальті, руки в крові.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую