ye-logo.v1.2

Про планку, біоробота і два місяці безкоштовних тренувань з кращим тренером

Спорт 3124

20 хвилин у планці! Скажете, що неможливо.

Однак зворотнє довела 29-річна Оксана. Під час фінального змагання вона простояла в планці 20 хвилин 25 секунд. Срібна призерка, молода матуся Юлія, поступилась переможиці на 3 хвилини – її рекорд 16:50. А третє місце зайняла ще одна постійна відвідувачка спортклубу Інна, яка має результат 11:50.

В спортклубі "Evolution" завершився Тиждень планки. Випробувати себе міг кожен, хто якнайдовше виконає цю вправу. А мені вдвічі приємно за переможицю, адже з Оксаною в одній групі тричі в тиждень тренуюсь у Віталія. І тренер тепер її з гордістю називає не інакше як «наш біоробот»!
Щоразу після розминки заняття у нас розпочинались із планки. Причому статично стояти потрібно було не менше 5 хвилин. Втім, уже на другій хвилині моя (і ще більшості дівчат) планка з піднятим догори тазом більше нагадувала намет. І лише майже грізний окрик тренера «Ану-ка убрали свой палаточный городок!» вертав тіло в вихідне положення.

«Зрозумійте, поки ви відпочиваєте :) в планці, активізуються і працюють м’язи не лише живота та плечового поясу, але й абсолютно всього тіла, - уже вкотре повторює нам як мантру Віталій. - Щодня зависайте на кілька хвилин у планці – і ваші сідниці будуть пружними, спина - міцною, ноги - стрункими, живіт – плоским, а руки – підтягнутими».
Звичайно, результат буде не за тиждень і навіть не за місяць. Але, скажу з власного досвіду, за майже два місяці занять в спортклубі "Evolution" зміни мого тіла очевидні: моя спина випрямилась, хоча раніше мені майже не вдавалось надовго вийти зі стану сутулості. Водночас при правильній осанці втягнувся і живіт.


Для мене ж найприємнішим є не лише «мінус 5» на вагах, а й те, що частина речей, які висіли у моїй гардеробній у рубриці «одягну, коли схудну», дійсно мені підійшла вже зараз. І в примірочні магазинів я ризикую вже брати сукні меншого розміру. І це, на мою думку, є найкращим стимулом для будь якої жінки.

P.S. До речі, призери Тижня планки отримали заохочувальні дарунки від спортивного клубу "Evolution". А переможець ще й два місяці безкоштовних занять з нашим найкращим тренером Віталієм Безносюком в рамках нового проекту спортклубу «Підготуй тіло до літа».

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую