ye-logo.v1.2

Автомайданівка з Хмельницького каже, що їй в Києві зламали ребро

Суспільство 3302

Про це Вікторія Середюк заявила під Адміністрацією Президента України.

У столиці триває акція, в якій активісти Автомайдану з багатьох міст вимагають від Президента люстрації силовиків та прокурорів. Там вже палять шини і відбулися сутички.

Як заявила в прямому ефірі телеканалу NewsOne Таїса Гайда з Вінниці, під час сутичок побили одну з активісток Автомайдану. Згодом з’ясувалося, що вона мала на увазі хмельничанку Вікторію Середюк. Сама Вікторія заявила: «Коли пішов на нас наступ, ми намагалися зупинити… Я даже не можу сказати, що відбулося. Але думаю, що є перелом ребра, це точно». На уточнююче запитання, чи були її силовики, хмельничанка відповіла: «Нас прижали до забору, почали відтискати і далі не було куди, вони просто на нас тиснули». Через димову завісу Вікторія Середюк не знає чи то були бійці Нацгвардії, чи іншого підрозділу.

Нагадаємо, Хмельницькі автомайданівці разом зі своїми колегами-активістами з кількох областей України поїхали до столиці, щоб, як самі зізнаються, «поговорити з Президентом». Акцію активісти анонсували, коли у Хмельницькому намагалися змусити прокурора Хмельницької області Олега Синишина написати заяву на звільнення.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую