ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському наркозалежна обікрала 16-річного хлопця

Кримінал 1838
Мати хлопця звернулась в поліцію через тиждень після крадіжки
Мати хлопця звернулась в поліцію через тиждень після крадіжки. Фото: news.sevas.com

Жінка викрала ноутбук, який потім здала в ломбард.

До Кам’янець-Подільського відділу поліції звернулась матір юнака, якого обікрали. З тижневим запізненням вона вирішила повідомити про злочин. Оскільки свідків не було, жінка не вірила, що злодія можна буде знайти.

Як розповідають правоохоронці, підозрюваною виявилась 30-річна кам'янчанка, яка на момент вчинення злочину перебувала на випробувальному терміні за аналогічний злочин. Крім того, жінка є наркозалежною і кілька місяців тому у неї вилучили двох малолітніх дітей та позбавили батьківських прав.

"Того дня, коли був скоєний злочин, 16-річний хлопець повертався додому з навчання. По дорозі студенту стало погано, і він присів на лавку та зателефонував батькам. Відволікшись на розмову, хлопець не помітив, як до лавочки непомітно підкралася жінка і викрала ноутбук", - зазначають у прес-службі поліції області.

Викрадене зловмисниця здала до ломбарду на документи свого співмешканця. 8,5 тисяч гривень, які отримала, витратила на власні потреби. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую