ye-logo.v1.2

З обласного бюджету виділять 2 мільйони гривень на котельню для Чемеровецького коледжу

Суспільство 3408
Будівлі гуртожитку коледжу (проживає понад 300 студентів) та спортзали є крайньою точкою на сітці теплотраси
Будівлі гуртожитку коледжу (проживає понад 300 студентів) та спортзали є крайньою точкою на сітці теплотраси. Фото: vk.com

Такий проект рішення розглядатимуть на черговій сесії обласної ради.

На встановлення автономної модульної котельні для опалення гуртожитку та спортзалу Чемеровецького медичного коледжу з обласного бюджету планують витратити 2 мільйони 93 тисячі гривень. Це передбачено проектом рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.

Як йдеться пояснювальній записці до проекту рішення, в смт. Чемерівці активізовано роботу по відключенню об’єктів від системи централізованого опалення і комунальне підприємство «Теплокомунсервіс» повідомляє споживачів про припинення надання вищевказаних послуг з жовтня 2016 року.

Будівлі гуртожитку коледжу (проживає понад 300 студентів) та спортзали є крайньою точкою на сітці теплотраси і залишаються єдиними на даній гілці теплотраси. Після переведення цих будівель з централізованого на опалення природним газом, вартість опалення 1 кв. метра становитиме близько 70 грн., що на 40 відсотків нижче, ніж в середньому по галузі «освіта» (120 грн.), та більш, ніж вдвічі менше за середній показник по галузі «охорона здоров’я» (160 грн. за 1 кв. метр). Проектно-кошторисна документація уже є в наявності.

Пленарне засідання п’ятої сесії обласної ради, де розглядатимуть це питання, відбудеться 21 квітня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую