ye-logo.v1.2

Гільзи та кров під російським банком у Хмельницькому (ФОТО+ВІДЕО)

Політика 3985

Активісти «Правого сектору» вдруге за місяць вимагали забрати російський бізнес з міста та України.

Сьогодні, 13 квітня, представники «Правого сектору» Хмельниччини засипали один із російських банків порожніми гільзами та облили кров’ю. В такий спосіб вони намагалися нагадати хмельничанам, що поки на сході України йде війна з Росією, російський бізнес успішно працює.

«Я закликаю усіх бойкотувати російський бізнес, забирайте вклади, не несіть гроші окупанту, - заявив керівник обласного осередку «Правого сектору» Анатолій Медведчук біля відділення «Сбербанку Росії». – Кожна гривня, принесена окупанту, перетворюється на кулю, яка летить у наших побратимів, або у ваших братів чи батьків».

Біля "Сбербанку Росії" зібралося не багато людей.

За підрахунками Анатолія Медведчука, на території Хмельницької області працюють представництва семи банків із російським капіталом. А станом на початок цього року мешканцями Хмельниччини розміщено на депозитах цих банків мільярд гривень. На переконання активістів «Правого сектору», якщо подоляни будуть переводити свої депозити в інші банки, то й ситуація на сході країни покращуватиметься.

Спочатку при вході до "Сбербанку Росії" виспиали порожні гільзи.

Нагадаємо, 1 квітня «Правий сектор» проводив подібну акцію під стінами іншого банку –«ВТБ». Щоправда, тоді не було ні гільз, ні крові.

Після гільз у хід пішла кров...

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую