ye-logo.v1.2

Хмельницька школярка стала переможницею Всеукраїнського конкурсу

Суспільство 1974
Євгенія Соболєва посіла ІІІ почесне місце
Євгенія Соболєва посіла ІІІ почесне місце. Фото: khmelnytsky.com

Загалом у ньому взяли участь понад 4,5 тисяч учасників.

 Учениця Хмельницького колегіуму імені В.Козубняка Євгенія Соболєва стала переможницею Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць». Нагородження відбулось днями в Посольстві Литовської Республіки в Україні (місто Київ).

Як повідомляють у міській раді, учениця 9-го класу, вихованка прес-клубу «Юний журналіст» при палаці творчості дітей та юнацтва Євгенія Соболєва посіла ІІІ почесне місце. Вона  нагороджена  дипломом і подарунком.

Члени журі конкурсу визначили 350 кращих робіт, серед яких 25 есе посіли призові місця. В урочистому нагородженні переможців і призерів Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан, заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, заступник Міністра культури України Ростислав Карандєєв, голова Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павло Горінов.

Члени журі конкурсу визначили 350 кращих робіт

Конкурс проходив упродовж жовтня 2015 до березня 2016 року. Загалом у ньому взяло участь понад 4,5 тисяч учасників – учнів загальноосвітніх навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую