ye-logo.v1.2

У Хмельницькому за один день сталося чотири аварії, в яких постраждали люди

Суспільство 2723
Аварій день у Хмельницькому завершився зіткненням мотоцикла з Мерседесом
Аварій день у Хмельницькому завершився зіткненням мотоцикла з Мерседесом. Фото: Патрульна поліція Хмельницького

Внаслідок дорожньо-транспортних пригод, п’ятеро людей опинилися на лікарняному ліжку.

Вчора, 14 квітня, в обласному центрі сталися чотири аварії, в яких ушкоджень зазнали п’ятеро людей.

Спочатку на вулиці Вокзальній під колеса автомобіля «ЗАЗ-Славута» потрапив 34-річний житель смт. Наркевичі Волочиського району. За повідомленням прес-служби Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, чоловік перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. Після ДТП його госпіталізовали до Хмельницької обласної лікарні.

А на перехресті вулиць Пушкіна та Грушевського автомобіль «ВАЗ 2121» зіткнувся з «Mercedes Benz Sprinter 314». У підсумку 70-річна пасажирка «ВАЗу» з переломом ключиці була госпіталізована до Хмельницької міської лікарні.
На вулиці Кам’янецькій автомобіль «Ford Fiesta» наїхав на пішохода, 37-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Пішоход зі струсом мозку був госпіталізований до обласної лікарні.

Вже ввечері 14 квітня на Львівському шосе автомобіль «Мерседес» зіткнувся з мотоциклом «Дніпро-11». За повідомленням патрульної поліції Хмельницького, обидва водії постраждали та були доставлені до обласної лікарні.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую