ye-logo.v1.2

Хмельницька поліція розкрила 20 відсотків злочинів, вчинених з початку року

Кримінал 2102
Володимир Калашнік прозвітував про роботу поліції за три місяці
Володимир Калашнік прозвітував про роботу поліції за три місяці. Фото: автора

У відомстві кадровий голод - є 56 вакансій.

У Хмельницькому збільшилась кількість крадіжок, але зменшилось шахрайств. Найчастіше злодії полюють на мобілки, пробираються зловмисники і в помешкання хмельничан. Як запевняє т.в.о начальника Хмельницького відділу поліції Володимир Калашнік, хоча на розслідування таких злочинів потрібно багато часу, потерпілим обов'язково потрібно звертатись до правоохоронців.

“У Хмельницькому з початку року скоєно чотири розбійні напади, один з яких залишився не розкритим. Триває розслідування щодо 24 випадків грабежів, де особи злочинців не відомі. Значну частину злочинів продовжують складати крадіжки майна — 693, це понад 50 відсотків”, - зазначає Володимир Калашнік.

З початку року внесли до Єдиного рєстру досудових розслідувань відомості про вчинення 1254 кримінальних правопорушень. Встановили злочинців поки що у 254 випадках, це трохи більше 20 відсотків від зареєстрованих.

“Не зважаючи на кадровий голод - у міській поліції є 56 вакансій - ми продовжуємо тенденцію реагування на повідомлення, і ситуація не ускладнюється. Ми сьогодні на тимчасовому штаті, чекаємо новий штатний розпис найближчим часом”, - додає правоохоронець.

Як повідомляє головний поліцейський міста, з початку року інспектори задокументували 1367 адміністративних правопорушень. Накладено штрафів — понад 22 тисячі гривень, хоча стягнуто поки що 41 відсоток.

Загалом за перший квартал 2016 року правоохоронці зареєстрували 16705 заяв та повідомлень, що на 59 відсотків більше ніж за аналогічний період минулого року. Із загальної кількості 1840 - з ознаками кримінального правопорушення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую