ye-logo.v1.2

Хмельницький «Новатор» переписав власну історію

Спорт 2373
Хмельницький Новатор через чотири роки повертається до чемпіонату України серед команд Суперліги
Хмельницький Новатор через чотири роки повертається до чемпіонату України серед команд Суперліги. Фото: з архіву

Наші волейболісти достроково здобули право наступного сезону грати у найвищому дивізіоні чемпіонату України!

Вболівальники хмельницького «Новатора» очікували на повернення свого клубу до Суперліги з 2012 року. І ось, дочекалися! Сьогодні хмельничани, яким залишилося зіграти ще дві гри перехідного турніру, вже можуть відкорковувати святковий напій. «Новатор» достроково отримав право підвищення в класі!

Після того, як «Новатор» сьогодні, 22 квітня, в Чернігові переміг «Локомотив ХДВУФК №1» з Харкова 3:0, хмельничани очікували на результат іншого протистояння. Потрібно було, щоб чернігівський «Буревісник ШВСМ» переграв «Фаворит» із міста Лубни Полтавської області. І чернівчани виграли 3:0, завдяки чому хмельничани вже не посядуть нижче другого місця в перехідному турнірі.

«Звісно, ми дуже задоволені, адже виконали завдання, яке перед нами стояло, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Хочу привітати усіх вболівальників, керівництво клубу та гравців із цим».

Останні два матчі перехідного турнірну для наших волейболістів стануть формальністю. «У наших декількох гравців є травми, а тому, можливо, вони не будуть задіяні в останніх поєдинках, - продовжує наставник «Новатора». – Хлопці відчули смак перемоги і, якщо вони виявлять бажання зіграти з «Фаворитом» та «Буревісником ШВСМ», то я не буду перечити. Але маю бажання поберегти їх, оскільки їм потрібно відновлюватися, адже наступного сезону гратимемо в Суперлізі».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую