ye-logo.v1.2

Тиждень тому хмельницькому судді кричали «Ганьба», сьогодні – аплодували

Суспільство 3961

Господарський суд Хмельницької області завершив розгляд справи за позовом Хмельницької міської ради до ПП «Ультрасервіс».

Незавершене будівництво бази відпочинку на вулиці Нижній Береговій 2/4Б, що в Хмельницькому, підлягає знесенню. Крім того, за рахунок ПП «Ультрасервіс», яке веде будівництво. Саме таке рішення сьогодні прийняв Господарський суд Хмельницької області.

Ще до початку самого засідання ширилися чутки, що суддя Музика, який розглядав справу за позовом Хмельницької міської ради до ПП «Ультрасервіс», пішов на лікарняний. Між людьми, котрі прийшли на суд 25 квітня, чулося: «Боїться прийняти законне рішення. Не дарма ми минулого разу кричали йому ганьба». Насправді, Максим Музика був на місці й згодом усі в цьому переконалися, коли той увійшов до залу суду. Натомість, не було захисників «Ультрасервісу». Вони подали письмове клопотання, щоб розгляд справи перенесли. Суд відмовив.

Після півгодинного засідання, суддя Музика заявив, що йде в нарадчу кімнату, щоб прийняти рішення по справі. Поки він його приймав, присутні в залі висловлювали власні припущення. А вони зводилися до двох варіантів: задовольнить позов міськради або ні.

І ось. Проголошення. «Позов Хмельницької міської ради задовольнити, - зачитав суддя Музика і одразу ж в залі йому почали аплодувати. - Приватному підприємству «Ультрасервіс» - знести самочинно побудоване незавершене будівництво бази відпочинку з поліпшеними апартаментами та кімнатами гуртожиткового типу по вулиці Нижній Береговій, 2/4Б у місті Хмельницькому за рахунок приватного підприємства «Ультрасервіс».

Утім, це аж ніяк не означає, що вже сьогодні-завтра чи післязавтра, будівництво на річці Південний Буг зупинять та знесуть. Повне рішення суду буде складене 29 квітня, після чого ПП «Ультрасервіс» матиме 10 днів для його оскарження в Рівненському апеляційному суді. Тому рішення Господарського суду Хмельницької області неможливо виконати, оскільки воно не набрало законної сили.

Нагадаємо,

одне зі скандальних будівництв міста ведеться на Нижній Береговій, 2/4Б. Скандал полягає в тому, що елітний в майбутньому будинок хочуть звести на землях водного фонду. І це тоді, коли до річки Південний Буг з десяток метрів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую