ye-logo.v1.2

Держвиконавця звинувачують у незаконному звільненні з-під арешту іномарок

Кримінал 1745
Фото: autonavorot.ru

Екс-держвиконавець одного з відділів ДВС Хмельницького міськрайонного управління юстиції виніс брехливі постанови, якими зняв арешт з двох автівок.

Хмельницький відділ поліції встановив, що держвиконавець не мав рішення суду, але виніс дві неправдиві постанови, якими зняв арешт з автомобілів FORD Tranzit та RENAULT Тгаfік. У прокуратурі говорять, що службовець знав про те що власник автівок є боржником одного банків.
“Ці автомобілі підлягали примусовому стягненню на користь державної банківської установи на загальну суму понад 90 тисяч гривень. Одразу після незаконного звільнення транспортних засобів з-під арешту FORD Tranzit, вартістю більше 61 тисяч гривень, був реалізований іншій особі, що спричинило невиконання рішення суду та завдало істотної шкоди державному банку”, - говорять у прокуратурі області.
Прокуратура направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо колишнього старшого державного виконавця одного з відділів ДВС Хмельницького міськрайонного управління юстиції. Обвинуваченому інкримінується зловживання службовим становищем та службове підроблення. 

Наталя ГАРМАТЮК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую