ye-logo.v1.2

У Хмельницькому затримали 35-річного чоловіка, який пограбував військовослужбовця

Кримінал 1471
Хмельничанин вчинив шахрайство і напав на військового
Хмельничанин вчинив шахрайство і напав на військового. Фото: uapress.info

Підозрюваний близько року назад вийшов із місць позбавлення волі.

Правоохоронці затримали раніше судимого за тяжкі злочини хмельничанина, який скоїв шахрайство та пограбував військовослужбовця. Як повідомив головний поліцейський міста Володимир Калашнік, чоловік близько року тому вийшов із місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство та розбій.

«У березні чоловік у випадкової 45-річної знайомої попросив скористатись мобільним телефон та зник із ним у невідомому напрямку, спричинивши потерпілій матеріальної шкоди на 1450 гривень», - написав поліцейський на сторінці у Фейсбуці.

За словами правоохоронця, через декілька днів підозрюваний разом із компанією малознайомих людей розпивали спритні напої у мікрорайоні «Книжківці». Там він напав на 30-річного військовослужбовця, побив його, пригрозив ножем, забрав гроші з гаманця та зняв із пальця золотий перстень. Телефон чоловік здав до ломбарду, туди ж пізніше заніс і перстень.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 190 ККУ «Шахрайство» та за частиною 1 статті 186 ККУ «Грабіж».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую