ye-logo.v1.2

19-річний студент загинув, зірвавшись з каньйону в Кам'янці-Подільському

Кримінал 2467
Хлопець збирав хмиз і зірвався з обриву
Хлопець збирав хмиз і зірвався з обриву. Фото: з архіву

Хлопець отримав травми, несумісні з життям.

 У Кам'янці-Подільському вчора, 24 квітня, внаслідок нещасного випадку загинув студент 2 курсу. Під час відпочинку з друзями в міському парку 19-річний хлопець зірвався з каньйону. Як повідомили у поліції, після експертизи стане відомо, чи юнак був тверезим.

“Компанія друзів, їх було п'ятеро, пішли відпочивати у міський парк Шевченка. Хлопець над каньйоном збирав хмиз для вогнища. Послизнувся, не втримав рівноваги, впав і розбився насмерть”, - розповіла старший інспектор поліції Кам'янця-Подільського Ольга Шморгал.

Товариші, які бачили, як він падав, були далеко і не встигли йому допомогти. Вони викликали медиків, однак було вже пізно. Трагедія сталась о 17:20 годині. Хлопець родом з Тернопільської області, він навчався на 2-му курсі Подільського державного аграрно-технічного університету.

Як зауважила Ольга Шморгал, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Ознак насильницької смерті не виявлено, лише травми від падіння. Остаточні висновки правоохоронці зроблять після проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, у жовтні минулого року в каньйоні знайшли тіло безхатченка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую