ye-logo.v1.2

Президент звільнив хмельничанина, який очолював райдержадміністрацію на Одещині

Політика 4578
Олесь Вітряний (праворуч) каже, що радився з Саакашвілі перед тим, як написати заяву на звільнення з посаду голови Балтської РДА
Олесь Вітряний (праворуч) каже, що радився з Саакашвілі перед тим, як написати заяву на звільнення з посаду голови Балтської РДА. Фото: facebook.com

Причина – власноруч написана заява.

Президент України підписав розпорядження про звільнення Олеся Вітряного з посади голови Балтської районної державної адміністрації Одеської області. Відповіднйи текст з’явився на сайті Глави держави.

За словами Олеся Вітряного, він сам написав заяву на звільнення, а тому на розпорядження Президента очікував. «За новим законодавством я не можу з 1 травня бути депутатом Одеської обласної ради та водночас обіймати посаду голови райдержадміністрації, - каже Олесь Анатолійович. – Мені потрібно було визначатися. Я запитав Саакашвілі (голова Одеської облдержадміністрації – прим.авт.), де від мене буде більше користі, і він сказав, що краще, якщо я залишуся депутатом. Тому і написав заяву на звільнення».

Утім, пан Вітряний, який відсьогодні став безробітним, каже, що залишається на Одещині. «Де я буду? Зараз визначаюся, але працюватиму безпосередньо в Одесі. Де саме – поки не хочу говорити», - зауважив Олесь Вітряний.

Нагадаємо, Олесь Вітряний був призначений на посаду голови Балтської районної державної адміністрації Одеської області в вересні 2015 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую